Redwood forest!

Idag tog vi bilen och gjorde en utflykt!

Vi skulle börja med att få biljetter till Alcatraz, men tyvärr så var det slutsålt veckan ut :(

Men bilen tog vi till Muirwoods, på vägen dit åkte vi över Golden Gate bron (ett måste om man är i San Fransico!) Häftig och se eftersom man bara har sett den på tv innan!

Muirwoods är ett naturreservat med mycket gammal skog. Här finns världens högsta levande ting, och träden var verkligen höga! Vi fick oss en "nätt" skogspromenad på ca 2 timmar! Men det var häfigt, (Vi alla är ju så vältränade så det var ingen big deal för oss utan vi gick på riktigt fint) Hade varit ännu trevligare om det inte hade regnat på oss i omgångar, men det är ju en annan femma!
Under våran lilla skogsutflykt fick vi även se Mamma utter med henne två utterungar, gulligt!

När vi kom ner från skogen tog vi bilen till Sausalito en mysig liten stad med fina villor! Vi åt lunch här på en resturang, på denna resturang hade många kändisar ätit innan oss, bland annat Robbie Willams.
Mätta och glada åkte vi Golden Gatebron hem igen, här gick vi lite i Fishermans Wharf, avslutade kvällen med mat nere vid hamen, nu ska vi packa lite här för imorron fortsätter vi med bil till Monterey, där vi kommer stanna en natt innan vi åker vidare till Los Angles!


Golden Gatebron

När vi åker över Golden Gate

Uttrar i skogen

apor? I skogen


Kommentarer
Postat av: Susanne & Urban

Hej på er.

Ni har det fortfarande lika underbart ser jag.

Var rädda om er och kör försiktigt.

Kramar till er alla.

2010-07-07 @ 09:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0