two days off roadtripping

Vi hade en riktig tur i onsdagskväll! Vi fick nämligen tag i en bil! Det är en rishög men den rullade fint ändå! Vi var nog på Waikikis varenda bilfirma och tillslut fick vi tag på en bil! Skam den som ger sig, paret efter oss fick ingen så ni kan ju förstå villken tur vi hade!!

Igår var vi på norra sidan av vår ö Oahu! I ett område som heter Turtlebay! Där solade och badade vi. Vi åt även resturang på en strandbar.
Efter Turtlebay passerade vi först Dole fabriken och såg massa annanser och bananer! Sedan åkte vi till Pearl Habor. Det var jättehäftigt, vi fick åka ut med en båt till ett memoral där en ubåt hade sjunkit under bombningarna av Peral Habor, dem berättade även en hel del om hur det hade gått till! Mycket intressant! Tyvärr så var själva museumet stängt pga renovering, men vi var nöjda ändå.

Vi besökte även ett shoppingområde men ingen köpte något...

På kvällen tog vi "Bettan" till Aloha Tower! (Har ni märkt att vi besöker många Towers? Seoultower, Tokyo tower och  nu Alohatower :P) Där åt vi på resturang, sen åkte vi hem och alla somnade rätt fort!

Idag åkte vi först till Hanumabay, detta är bland det häftigaste vi har sett. Hanumabay är ett naturreservat, vi snorklade där, och det var som att dyka ner i ett akvarium, ingen av oss har sett så mycket fisk. Dessa fiskar är även väldigt tama och kommer jätte nära! Hur häftigt som helst!
Kim och Viveca drog även högsta vinst och fick se sköldpadda! COOLT!

Efter snorklingen så åkte vi förbi Sandy beach! Det är en av Oahus farligaste stränder och här samlas proffssurfare, vågorna slår precis vid strandkanten, vi badade inte här men det var häftigt att se!

Vi avlsutade med Lanikaibeach, här har delar av Lost spelats in, vi har nog aldrig sett sån vit sand och sånt blåturkost vatten. Det såg ut som ett vykort. Här badade och solade vi.

Vi åkte sedan en liten snabbare väg hem för Bettan skulle lämnas tillbaka. Hela Oahu Island har en jätte fin natur, ser ut som sagan om ringen ungefär!

Ikväll blir det mat här på Waikiki!

Maloha!

Dad the driver


The kids!! Kim Anton Hanna!


Vi passerade Dole fabriken!


Peral Habor

Inne i monumentet på Pearl Habor


Hamunabay

Lanikai beach, här har delar av Lost spelats in!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0