Ännu mera Japaner!

Vi är i en stad med 12 miljoner japaner! Det är japaner överallt. Det värsta med dessa japaner är att dem inte kan engelska. Så det är lite språk missar här och var, men men. I Usa kommer nog folk garva åt våran engelska istället..
Nog om detta!

Så vad har vi gjort idag då?
Jo vi började dagen med att äta frukost på hotellet. Den är inte lika bra som den i Korea men den är helt okey.
Sedan åkte vi till en fiskemarknad, tyvärr var vi inte uppe med tuppen så vi kom lite sent. Men vi fick se massa fisk ändå! Själva området var väldigt stort.
Efter fiskemarkanden åkte vi till ett shoppingområde vi var inne i 3 olika varuhus, hur stora som helst.
En affär var riktigt ball! Det började med att det stod en halvnaken vältränad japansk kille i tajta jeans vid entren, som poseade åt allt och alla. Sedan luktade det herrparfym i hela affären. Musiken var jätte hög, personalen dansade, och den var i flera våningar, varje trappa var upplyst med neonlampor. Var det nattklubb eller affär? Vi är inte helt säkra!

Vi har även besökt electric town! Ett av dem galnaste ställena vi har varit på. Folk är utklädda till mangafigurer, (fast man får inte fota dem) Då skriker dem att det är mot lagen. Fast vi fota dem ändå. Busigt av oss! Pappa Micke och Hanna hade tävling om vem som lyckades att få någon manga tjej på bild.... Hoppas inte någon japansk polis läser.. ;)
 det blinkar neonskyltar och lyser överallt, ljudnivån är inte att tala om för den delen heller.
Det fanns även manga i alla former här, även pornmanga......

Nu på kvällen har vi ätit på en resturang, där dem inte kunde engelska heller, (spanskan har vi gett upp) det var inte mycket som blev rätt, men mätta och belåtna blev vi. Åker ni till japan  någon gång dra ut på iet i sushi.. Sushiiiii.. annars förstår dem lixsom inte vad du vill ha!


Det går inte o ladda upp bilder idag heller.. tråkigt :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0