På plats i Seoul

Hej på er alla!
Vi landade vid 5:30 (koreansk tid, vi är 7 timmar före er) på Seoulsflygplats! Resan gick bra, men vi alla tyckte nog att den var rätt lång! Det var skönt att få komma ur planet och sträcka på bena!
Efter det tog en buss oss in till Seoul och vårat hotell. Eftersom vi var så tidiga så var inte rummen klara utan vi fick bara lämna bagaget.
Efter det tog vi oss ut på stan, våran plan var att besöka Seoul Tower, men det hade inte öppnat ännu. Vi fördrev då tiden på ett mysigt fik där vi laddade upp batterierna för att orka en hel dag i Seoul!
Vid 11 öppnade Seoul Tower, och vi var på plats! Alla fick gå in i en linbana som tog oss upp till tornet. Utsikten här ifrån var enorm, man såg hela stan, och den är verkligen inte liten. Vi alla går runt och tittar med stora ögon för det finns, hela tiden något nytt att se. 
Vi åkte högst upp i tornet där det är en fin resturang som satte ribban högt för resten av dagen! Denna resturang roterar 1 varv i timmen och vi han med 2 stycken under våran måltid! 
Efter maten var vi alla väldigt trötta och mätta, och nu var även våra 2 hotellrum klara, så vi gick och la oss i 2 timmar.  Vi alla håller nog med om att det var 2 väldigt sköna timmar.
Vi duschade och fräschade till oss för att möta staden en gångtill. Nu gick vi runt i affärer, och det finns det gått om!
Sedan hamnade vi på en resturang där vi bestämde oss för att äta mat. Här kan vi alla lova att maten var väldigt stark! Pappa Micke gick in för att döda sin lilla förkylning och åt råa vitlöksklyftor! Allt var väldigt gott, kimchi, grillat kött, starka grönsaker m.m! Den största utmaningen var nog pinnarna, svårt att äta med, men vissa av oss hade bättre teknik än andra av oss!
Efter maten så strövade vi runt lite till och satte oss sedan på ett cafeé och drack kaffé mycket gott och alla blev lite piggare igen!

De 2 bröderna är lite småsugna på att gå och kolla på Sydkoreas VM match, den börjar 3:30 här i natt! Vi får väll se om dem orkar eller inte.

Imorron ska vi kolla in ett palats och gamla delen av Seoul! Vi alla är mycket förväntansfulla och ser verkligen fram emot dagen imorron!







Bilduppladdningen är väldigt långsam så ni får bara 2 bilder idag!

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0